Zamówienia publiczne
DRUK OFERTY
DANE WYKONAWCY/ DOSTAWCY |
NAZWA: |
ADRES: |
TELEFON/FAX; |
NIP: |
REGON; |
NR KONTA BANKOWEGO: |
ADRES E-MAIL: |
Niniejszym składam ofertę na wykonanie zadania p.n.:
„Sprzedaż i dostawa świeżych warzyw i owoców do stołówki szkolnej”
Deklaruję wykonanie zadania za wynagrodzenie w wysokości:
Netto: |
Słownie netto: |
Podatek VAT: |
Brutto: |
Słownie brutto: |
Termin realizacji zadania:
Deklaruję realizację zadnia w terminie 01.01.2025r.-31.08.2025r.
Akceptuję projekt umowy i wszystkie wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia stawiane przez Zamawiającego i zobowiązuję się do zawarcia umowy w wymaganym terminie, na warunkach określonych przez Zamawiającego.
_______________________
(Data, podpis i pieczątka osób wskazanych
w dokumencie upoważniającym do wystąpienia
w obrocie prawnym lub posiadających pełnomocnictwo)
Uwaga! Powyższe oświadczenie składane jest pod rygorem odpowiedzialności karnej za fałszywe zeznania – zgodnie z art.233 Kodeksu Karnego pod rygorem odpowiedzialności za poświadczenie nieprawdy w dokumentach w celu uzyskania zamówienia publicznego – art.297 Kodeksu Karnego.
Załącznik nr 4
do Regulaminu funkcjonowania zamówień publicznych o wartości do 130 000 zł
Puławy, dnia 10.12.2024r.
ZAPYTANIE OFERTOWE
- Szkoła Podstawowa Nr 2 K. K. Baczyńskiego w Puławach zaprasza potencjalnych Wykonawców/Dostawców do złożenia ofert na zadanie pn.: „Sprzedaż i dostawa świeżych warzyw i owoców do stołówki szkolnej”
- Zamówienie jest realizowane na podstawie art. 2 ust.1 pkt.1 ustawy z dnia 11.09.2019r. Prawo
zamówień publicznych.
- Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, umożliwiający złożenie ofert
- termin realizacji zamówienia 01.01.2025r. – 31.08.2025r.
- warunki płatności: przelew 14 dni
- inne szczególne wymagania Zamawiającego: warzywa i owoce świeże, o charakterystycznym dla danej odmiany wyglądzie i zapachu, bez śladów zepsucia, zwiędnięcia, jędrne, owoce słodkie, dojrzałe
- Kryterium oceny oferty jest cena.
- W przypadku zainteresowania realizacją ww. zadania, zapraszamy do złożenia oferty na załączonym druku „DRUK OFERTY” oraz wypełnienia dokumentów wymienionych poniżej.
Sposób przygotowania oferty oraz miejsce i termin składania ofert.
Ofertę należy złożyć w formie pisemnej *:
- korespondencją pocztową poleconą przesłać na adres: Szkoła Podstawowa Nr 2 w Puławach ul. Aleja Mała 10, 24-100 Puławy w zamkniętej nieprzeźroczystej, zabezpieczonej przed otwarciem kopercie opisanej nazwą zadania i informacją „oferta, nie otwierać przed dniem otwarcia ofert”,
- w wersji elektronicznej na adres e-mail: sp2@um.pulawy.pl z informacją „oferta, nie ujawniać przed dniem otwarcia ofert”
w nieprzekraczalnym terminie: do dnia 17.12.2024r. do godz. 10.00
Uwaga: W przypadku złożenia oferty w wersji elektronicznej decyduje data wysłania, w przypadku wersji papierowej decyduje data wpływu oferty do Szkoły Podstawowej Nr 2 w Puławach.
Do oferty muszą być dołączone następujące dokumenty:
- wypełniony i podpisany druk „OFERTA”;
- pełnomocnictwo do reprezentowania Wykonawcy lub inny stosowny dokument – jeżeli zostało ustanowione bądź do reprezentowania Wykonawców wspólnie ubiegających się
o zamówienie przedłożone
- inne dokumenty (o ile były wymagane przez Zamawiającego).
Oferta musi być podpisana przez osobę/osoby upoważnioną/upoważnione do reprezentowania Wykonawcy lub Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia publicznego.
- Wszelkie zapytania mogą być składane przez Wykonawców/Dostawców wyłącznie na drodze pisemnej (osobiście, pocztą, e - mailem) z dopiskiem „Zapytanie do zadania p.n. _______”, (przy czym mogą one wpłynąć do Zamawiającego do połowy okresu wyznaczonego na składanie ofert), co zobowiązuje Zamawiającego do opublikowania zapytań na stronie internetowej z jednoczesnym poinformowaniem Wykonawców/Dostawców, którzy ujawnili się w toku prowadzonej procedury. Zapytania złożone po wymaganym terminie nie będą rozpatrywane przez Zamawiającego. Nie dopuszcza się składania zapytań telefonicznie, co zobowiązuje Wykonawcę do respektowania procedury prowadzonej przez Zamawiającego.
- Spośród złożonych ofert na niniejsze zadanie zostanie wybrany ten Wykonawca/Dostawca, który spełnia stawiane warunki określone przez Zamawiającego oraz zaproponuje najkorzystniejszą cenę.
- Nie dopuszcza się negocjowania (dialogowania) cen zaproponowanych przez Wykonawców/Dostawców.
Dyrektor Szkoły
Edyta Białota - Chaber
…………………………………….
Pieczęć Wykonawcy OFERTA
ZAMAWIAJĄCY
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 2
IM K.K. BACZYŃSKIEGO
- ALEJA MAŁA10
24-100 PUŁAWY
NAZWA OFERANTA……………………………………………………………………………………………..
SIEDZIBA OFERANTA………………………………………………………………………………………...…
W związku ze skierowanym zapytaniem o cenę na dostawę OWOCÓW I WARZYW do stołówki szkolnej oferuję następujące ceny:
WARZYWA I OWOCE ŚWIEŻE
Lp.
|
Przedmiot zamówienia |
Ilość |
JM |
Netto |
Ilość x cena netto |
VAT |
Brutto |
1 |
Buraki ćwikłowe |
kg |
200 |
|
|
|
|
2 |
Cebula |
kg |
200 |
|
|
|
|
3 |
Czosnek - główka |
Szt. |
50 |
|
|
|
|
4 |
Kapusta biała |
kg |
150 |
|
|
|
|
5 |
Kapusta czerwona |
kg |
50 |
|
|
|
|
6 |
Kapusta włoska |
Szt. |
50 |
|
|
|
|
7 |
Kapusta pekińska |
kg |
100 |
|
|
|
|
8 |
Kalafior świeży |
Szt. |
50 |
|
|
|
|
9 |
Koper świeży |
pęczek |
50 |
|
|
|
|
10 |
Pietruszka – korzeń |
kg |
100 |
|
|
|
|
11 |
Nać pietruszki |
pęczek |
100 |
|
|
|
|
12 |
Marchew |
Szt. |
200 |
|
|
|
|
13 |
Por |
Szt. |
50 |
|
|
|
|
14 |
Seler – korzeń |
kg |
100 |
|
|
|
|
15 |
Papryka czerwona i żółta polska |
kg |
50 |
|
|
|
|
16 |
Papryka czerwona i żółta import |
kg |
50 |
|
|
|
|
17 |
Sałata masłowa krucha |
Szt. |
200 |
|
|
|
|
18 |
Ogórki kiszone |
kg |
100 |
|
|
|
|
19 |
Ogórki zielone polskie |
kg |
100 |
|
|
|
|
20 |
Ogórki zielone import |
kg |
100 |
|
|
|
|
21 |
Pomidory polskie |
kg |
100 |
|
|
|
|
22 |
Pomidory import |
kg |
100 |
|
|
|
|
23 |
Szczypiorek |
pęczek |
100 |
|
|
|
|
24 |
Rzodkiewka czerwona |
pęczek |
50 |
|
|
|
|
25 |
Pieczarki |
kg |
50 |
|
|
|
|
26 |
Kapusta kiszona |
kg |
100 |
|
|
|
|
27 |
Ziemniaki |
kg |
2000 |
|
|
|
|
28 |
Ziemniaki młode (dostępne od 1 maja) |
kg |
1000 |
|
|
|
|
29 |
Sałata lodowa |
Szt. |
100 |
|
|
|
|
30 |
Banan – żółty, twardy |
Kg |
300 |
|
|
|
|
31 |
Cytryny |
Kg |
50 |
|
|
|
|
32 |
Gruszki deserowe |
Kg |
200 |
|
|
|
|
33 |
Jabłka deserowe polskie |
Kg |
500 |
|
|
|
|
34 |
Brzoskwinie-słodkie |
kg |
50 |
|
|
|
|
35 |
Pomarańcze-słodkie |
kg |
200 |
|
|
|
|
36 |
Mandarynki – słodkie, bezpestkowe |
kg |
200 |
|
|
|
|
37 |
Nektarynki-dojrzałe,słodkie |
kg |
100 |
|
|
|
|
38 |
Kiwi-słodkie |
kg |
100 |
|
|
|
|
39 |
Arbuz-dojrzały, słodki |
kg |
50 |
|
|
|
|
40 |
Winogron biały, różowy |
kg |
50 |
|
|
|
|
41 |
Pomidor cherry |
kg |
20 |
|
|
|
|
RAZEM CENA OFERTY W ZŁOTYCH BRUTTO. |
|||||||
SŁOWNIE CENA W ZŁOTYCH: |
Cena powyższa zawiera w sobie koszt transportu do siedziby Zamawiającego w Puławach przy ulicy Aleja Mała10.
…………..…….dnia……………… ……………………………………………………………..
/podpis osoby upoważnionej do reprezentacji wykonawcy/